Temat:Spotkanie?
A ja byłem i napisałem już gdzieś obok. Niestety na piwo nie mogłem zostać, a i jakoś tak ckliwie się zrobiło i ochoty na piwo nie było .
Będę w Dublinie 4 i 5 czerwca w długi weekend jeśli jest ktoś kto ma ochotę na spotkanie niech da znać ........ mam nadzieje że jest sporo czasu by zmienić dzień pracy ..........takie małe balety .... pozdrawiam
4 i 5 to piatek i sobota... kto pracuje na weekend ??? ... chyba malo kto ale nawet Ci co niepracuja, to mowia, ze pracuja lub udaja wielce zajetych, zeby tylko nosa ze swej nory nie wychylic, bo jeszcze osa uzadli...
eeeee no hallo,o co chodzi,co to jest???jakieś niedopowiedzenia,jakieś gwałty-chcecie z góry NAS się pozbyć i zrobić męską libacje,czy jak???
@seba: Będę w Dublinie 4 i 5 czerwca w długi weekend jeśli jest ktoś kto ma ochotę na spotkanie niech da znać ........ mam nadzieje że jest sporo czasu by zmienić dzień pracy ..........takie małe balety .... pozdrawiam
Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na tego posta. Zaloguj się aby odpowiedzieć na posta lub zarejestruj się jeżeli nie posiadasz jeszcze konta w serwisie.