Temat: Dobre kawały na DOBRY DZIEN!!!
Pani na lekcji j.polskiego pisze na tablicy. Nagle Jasiu wzial torebke po cukrze i jak zaj... z calej sily. Pani podskoczyla, kreda wypadla i az popuscila w majtki.
-Jasiu, jutro przyjdziesz z ojcem.
Jasiu spuscil glowe:
-Ok.
Na drugi dzien ojciec w szkole wysluchuje, jaki to jego syn. Kreda z reki wypadla, majtki mokre itd.
-Paani, to jeszcze nic - mówi ojciec - poszlem se ja raz za stodólke, wzialem kózke od tylu, i tak se ja posuwam. A ten jak nie zaj... z worka po cemencie to ino mi rogi w rekach zostaly
-Jaki jest szczyt sily?
-Wycisnac zlotówke tak, zeby sie orzelek zesral.
-Dlaczego kobiety zyja dluzej?
-Bo nie maja zon!
Tytuly wiadomosi z serwisów Internetowych:
Sobota: "W polowie nadchodzacego tygodnia duze opady sniegu!"
Poniedzialek: "W srode zawieje i zamiecie sniezne!"
Wtorek: "Jutro moze spasc ponad 30 cm sniegu!"
Sroda: "Zima znów zaskoczyla drogowców!"
Najnowsze badania wskazuja, ze 3 na 10 Polaków zyje w stresie. Pozostalych 7 zyje w Irlandii...
-Kto to jest Gginekolog?
-Jest to czlowiek, który szuka problemów tam, gdzie inni szczescia.
W PiS witaja dzien slowami:
"Niech Bedzie Pochwalony Lech Kaczynski, Prezydent Najjasniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jaroslaw - zawsze Dziewica"
Panie Boze daj mi:
-Madrosci - abym mogla zrozumiec swojego mezczyzne!!!
-Cierpliwosci - abym mogla znosic jego humory!!!
-Duzo milosci - abym mogla mu wszystko wybaczyc!!!
-Nie prosze cie o sile bo bym chu..a zabila.
-Lepiej miec babe ladna, ale nie wierna, czy lepiej brzydka, ale wierna?
-A czy lepiej jesc tort z kolegami czy gówno samemu?
Na znak protestu przeciw ministrowi edukacji narodowej - Romanowi Giertychowi, od dzis zaprzestajemy uzywania czcionki TIMES NEW ROMAN! (podaj dalej!)
PiS - Podpieprzymy i Slonce
PIS = Potwory I Spólka
Superoptymista - gosc, który na cmentarzu zamiast krzyzy widzi plusy.
- Kurwa mac! - powiedzial Jas, po czym przeklnal.
- Co to jest - ma skrzydla, pije krew i przebywa w ciemnosci?
- Podpaska "Always"!
- Jakie kroki nalezy podjac, gdy spotka sie wscieklego psa?
- Jak najdluzsze.
W latach 90` Polska stala na skraju wielkiej przepasci. A w ciagu ostatnich kilku lat zrobila wielki krok do przodu...
Co to jest spódniczka? To kurtyna najmniejszego teatru swiata, w którym raz odbywa sie premiera,co miesiac krwawy dramat i miesci jednego widza na stojaco.
Podzial szefów
Szefów dzielimy na 5 grup:
1. Pedalów.
2. Superpedalów.
3. Antypedalów.
4. Pedalów-magików.
5. Pedalów-pirotechników.
Dlaczego?
Szef pedal mówi: "Ja Cie Kowalski wypierdole..."
Szef superpedal mówi: "Ja Was wszystkich wypierdole".
Szef antypedal mówi: "Ja sie Kowalski z Toba pierdolic nie bede!"
Szef pedal-magik mówi: "Ja Cie Kowalski tak wypierdole, ze ty nawet nie zauwazysz kiedy"
Szef pedal-pirotechnik mówi: "Ja Cie Kowalski wypierdole z hukiem".
P.S.
Jest jeszcze Szef pedal-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdole! W kosmos golymi rekami..."
Z doniesien prasowych: interesujaco prezentuja sie prace tadzyckich fizyków jadrowych. Jakiegokolwiek eksperymentu by sie nie podjeli, produktem koncowym i tak jest marihuana.
Spotyka sie dwóch kumpli. Jeden ma limo pod okiem. Kolega wiec pyta go:
-Co Ci sie stalo?
-No wiesz stary, zona nachylila sie do lodówki i wiesz, tak kuszaco to wygladalo, te posladki i w ogóle, ze nie moglem sie opanowac i wzialem ja od tylca.
-To jak, nie lubi od tylu, czy co?
-Lubi, ale nie w Tesco...
Rozmawiaja dwie przyjaciólki na balkonie, wtem jedna z nich mowi:
-O! Patrz, idzie Zenek z bukitem kwiatów!
Na co druga wzdycha:
-O nie, znowu bede musiala dac mu dupy...
-A co? Wazonu nie masz?
Mloda, naiwna blondynka z prowincji bardzo kochala kino. Filmowy swiat kusil tak mocno, ze postanowila zostac aktorka. Nie byla zbyt rozgarnieta, wiec nie wiedziala jak sie do tego zabrac. Ktos znajomy poradzil jej:
-Skontaktuj sie z Polanskim, ten podobno lubi pomagac dziewczynom.
Któregos wiec dnia bedac w Warszawie udala sie do telewizji. Zagubiona wsród wielu ludzi, nie wiedziala gdzie isc. Zobaczyla idacego korytarzem mlodego faceta z wielkim statywem na plecach. Wygladal na waznego, wiec zagadala:
-Przepraszam pana, bardzo zalezy mi na rozmowie z Polanskim. Czy móglby mi pan pomóc?
-Alez dziewczyno! Polanski mieszka we Francji i zalatwienie takiej rozmowy to przynajmniej 300 zlotych. Masz tyle?
-Nie mam pieniedzy, ale zrobilabym wszystko, aby porozmawiac z panem Polanskim.
-Wszystko?
-Tak... Wszystko.
Facet usmiecha sie i kaze dziewczynie isc za soba. Wchodzi do najblizszego pustego pokoju i mówi do niej:
-Zamknij drzwi i chodz tu.
Zrobila to co powiedzial.
-Klekaj i otwieraj rozporek.
Otworzyla.
-Wyjmij to, co tam jest.
Gdy wyjela, facet westchnal:
-Dobra, zaczynaj...
Dziewczyna zbliza usta i cichutko szepcze:
-Halo?... Pan Polanski?
Jedzie pani winda, otwieraja sie drzwi i wpada zamaskowany koles z bronia i do niej:
-Na ostatnie pietro naciskaj!
Kobieta nacisnela, na co on dalej:
-Na kolana i rób mi loda!
Przerazona kobieta robi, co kaze.
Drzwi sie otwieraja na ostatnim pietrze, on zdejmuje maske i mówi:
-No i co kochanie, dalo sie?!
Przychodzi maz do domu, patrzy, a zona odkurza dywan. Spojrzal na nia, ona oczywiscie w pozycji schylonej, zdjal spodnie, przelecial ja, wciagnal spodnie, a zona odwraca sie i mówi:
-Ty to jestes tak samo glupi, jak moi koledzy z pracy!
Idzie pedal ulica, patrzy a tu jakis pijak lezy pod plotem. "Skorzystam z okazji" - pomyslal pedal i wyruchal go. Glupio mu sie zrobilo, wiec wlozyl pijakowi 20 zl do kieszeni i poszedl. Pijak sie budzi, patrzy a tu kasa. Idzie do monopolowego a kasjerka
-Winko?.
-Nieee, dzisiaj pól litra bo mam kase.
Wypil wódke i znowu zasnal na ulicy. Na drugi dzien sytuacja sie powtarza, na trzeci równiez. Czwartego dnia pijak przychodzi do sklepu a kasjerka
-Pól literka?.
-Nieee, lepiej juz to wino bo po wódce to mnie dupa boli.
W pewnej firmie prezesi postanowili zatrudnie asystentke zarzadu. Oprócz odpowiednich wymagan osobowosciowych okreslili wymogi wizualne: 175 cm wzrostu, dlugie nogi, ladne piersi, blondynka itd. Po rozmowach kwalifikacyjnych, wskutek selekcji pozostala im jedna kandydatka spelniajaca te wymogi. Zadali jej pytanie:
-Jakie sa Pani oczekiwania finansowe?
-10 tysiecy PLN
-Co? U nas 6 tys. zarabia Glówny Ksiegowy
-To dymajcie ksiegowego!
Polak, Rusek i Niemiec mówia co kupia zonom na gwiazdke. Niemiec mówi:
-Ja zonie kupie BMW i Mercedesa. Jak jej sie BMW nie spodoba, to bedzie miala Mercedesa.
-Ja mojej kupie futro z norek i z szynszyli. Jak jej sie z norek nie spodoba to bedzie miala z szynszyli - stwierdza Rusek.
Na to Polak:
-Ja mojej kupie beret i wibrator. Jak jej sie beret nie spodoba, to niech sie pie**oli!

))