zycie
ten post do kazdego kto che pomoc

Aneta dobra kumpela ktora znam od lat 6 (razem w ognisku muzycznym)super czas

wiec juz 30 lat z 16 letnia przerwa ,bo sluch o niej zaginol
ktos mozwil ze miala raka i umarla co okazalo sie nieprawda Aneta odnalazla mnie niedawno na nk , zywa
tyle ze faktycznie od 16 lat z rakiem z ktorym walczy mimo ze zostawil ja maz ma kiepska rente i lekarze powiedzieli ze wkoncu mogla by juz umrzec chyba ze bje rekord gunnesa
bo usuwali go juz 3 razy z glowy, z zeladka ,z jednej nerki teraz jest na drugiej i zatakowal kolano i teraz cios wlasnie lekarze dokryli guza w mozgu jej 16- letniej corki
Miałyśmy rehabilitację od 27, ale jak szybko się zaczęła tak szybko się skończyła! nie było nawet krzakoterapii, bo wysiadły mi nogi! zrobili mi punkcję kolana i ściągnęli krew i płyn, teraz mam leżeć 3 tyg. a jeśli nie przejdzie to znowu punkcja i zobaczą co dalej, mój raczek doszedł już do nogi i tylko się boję, żeby nie wylądować na wózku. W dodatku Roksana idzie na neurologię, bo podejrzewają guza mózgu, jest obciążona moją chorobą i chcą sprawdzić, bo boli ją głowa i ma zawroty, mam 10 zł. w portwelu, światło w lodówce
Reksiowi wykryli zmianę w prawym płacie skroniowym i kazali iść szybko do endokrynologa, ale to prywatnie i nie mam pomysłu skąd mam wytrzasnąć taką kasę, bo musimy iść we dwie i na taką wizytę z badaniami muszę mieć 350 zł, a dla mnie jest to nieosiągalne, czas ucieka ,a ja nie mam pojęcia skąd to wziąć, nawet pożyczki nie mogę, byłam w opiece to dali tylko 60 zł, śmieszne, bo więcej było chodzenia, będę musiała zawieść ją do Warszawy, ale najpierw muszę iść tutaj, wszystko zależy od pieniędzy, których nie mam.....
to pokrotce
wiec prosba ludzie jesli macie mozliwosc pomocy ..to kwota nie gra roli moze byc nawet 1 eu bo jak je zbiore do kupy to bedziemy mogli pomoc
17.07.2010 21:31, miesiąc temu